Bochum 3-2 Bayern: Upamecano rød, protester, 2. nederlag

Bochum 3-2 Bayern: Upamecano rød, protester, 2. nederlag

Bayern Munich trøje børn tabte for tredje gang i træk og formåede ikke at indhente noget i kampen om Bundesliga-titlen efter et 3-2-nederlag i Bochum. Jamal Musiala gav dem føringen, før en protest fra hjemmeholdets fans forårsagede en forsinkelse. Mål fra Takuma Asano og Keven Schlotterbeck vendte derefter kampen på hovedet. Flere forstyrrelser fulgte, før Harry Kane satte en nervøs afslutning op, men Bochum holdt stand.

Bayern Munich er otte point efter Bundesligaens førerhold Bayer Leverkusen efter en bemærkelsesværdig kamp i Bochum, hvor der var to lange forsinkelser på grund af fanprotester.

De tyske mestre, som nu har tabt tre kampe i træk for første gang i ni år, havde kontrol over kampen før den første afbrydelse midtvejs i første halvleg takket være Jamal Musialas fine tidlige mål.

I de 10 minutter, der fulgte efter den 14 minutter lange afbrydelse, hvor banen blev bombarderet med tennisbolde, vendte Bochum kampen med et flot mål af Takuma Asano og Keven Schlotterbecks hovedstød.

Ti minutter inde i anden halvleg forlod spillerne banen igen på grund af flere supporterprotester rettet mod den tyske ligamyndighed DFL, og igen var Bochum det bedste hold, da Kevin Stoger udbyggede føringen fra straffesparkspletten, efter at Dayot Upamecano havde fået sit andet gule kort for at give Schlotterbeck en albue i feltet.

Det var anden gang på tre dage, at Upamecano fik marchordre efter at være blevet udvist i 1-0-nederlaget til Lazio i det første opgør i UEFA Champions Leagues ottendedelsfinale.

billige replika Fodboldtøj,Billige Fodboldsæt Børn,Billige Fodboldsæt Børn med eget tryk,billige fodboldtrøjer

Harry Kane, som brændte to andre store chancer, sendte bolden i mål fra tæt hold tre minutter før tid, men Bochum holdt fast i den berømte sejr, som bringer dem ni point over nedrykningsstregen - ikke mindst takket være en heroisk indsats af målmand Manuel Riemann.

Protest ændrer spillet - og måske Tuchels jobudsigter

At være midtvejs i en Champions League-kamp kan godt overtale Bayern Munichs myndigheder til ikke at skille sig af med Thomas Tuchel, men tag ikke fejl, at tabe tre kampe i træk med de bayerske giganter sætter enhver manager på randen. Sidste gang, de havde en stime som denne, var i slutningen af 2014-15-sæsonen - og det var efter, at Bundesligaen allerede var vundet.

Skulle Tuchel blive fyret, vil han måske beklage timingen af søndagens protest, som er en af mange, der har fundet sted i kampe i Tyskland i de seneste uger, da hans hold så ud til at vinde stort, før kampen blev afbrudt i det 22. minut. Ud over Musialas mål var Kane tæt på at score to mål, det første gav han en klumpspiller skylden for, da han skød over, og det andet blokerede angriberen Moritz Broschinski ved at kaste sin krop i vejen for et hovedstød mod mål - et kendetegn ved Bochums spil hele tiden.

Kampen var en anden efter den første pause, og den blev ikke rigtig vendt, før Bayern Munich kastede alt efter modstanderen i desperation i de sidste 10 minutter af kampen. Og så stod de over for en målmand i storform med en af de bedste redninger, man nogensinde vil se fra Sane - endnu en grund til at lade Tuchels sind flyde over med tanker om sorte katte og at gå under stiger.

Kampens spiller - Kevin Stoger (Bochum)

Den kunne være gået til en række Bochum-spillere. Efter den første afbrydelse hjalp Anthony Losilla dygtigt Stoger med at kontrollere kampen, Keven Schlotterbeck var ukuelig i forsvaret, og Christopher Antwi-Adjei var umulig for Bayern Munich trøje børn at dæmpe. Men Stogers positur og karakter stak så meget ud, især fordi dette føles så fraværende på Bayerns hold i øjeblikket.

Dette vil helt sikkert være en præstation, der indbringer ham hans første østrigske landskamp som 30-årig.


arizonacoyotesclub

154 Blog posts

Comments